I zły i pod prąd

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kazik4x4
    RS
    • 2008
    • 2728

Zamieszczone przez misiek^wro
    Ja w wozie wożę P226 (replika ASG) + nożyk taki 30 cm co ma opcję cięcia pasa ( tak żeby policja się nie przyj... po co taki kagan :twisted: )

Tego gościa szybko pogoniłbym do auta ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
    http://allegro.pl/sig-sauer-heavy-we...172262241.html :shock:
    I co byś zrobił?? Ostrzelałbyś go kulami?? Przecież by koleś padł ze śmiechu. I my też jakby to na filmie było widać.
    Albo koleś by się przestraszył i wyciągnął ze swojego prawdziwe kopyto i oddał strzały w górę lub w twoim kierunku, bo przecież miał prawo, jeśli ktoś wyciąga broń lub przedmiot łudząco podobny i mierzy w jego kierunku...

Drugi scenariusz: wyciągasz nożyk i machasz mu przed nosem. Jesteś na tyle świadomy, że wiesz że jak go nim dziabniesz choćby lekko to Ty masz problemy a nie on.
    Koleś w samoobronie sięga po siekierę i co??
    Wycofujesz się (jak policjanci na filmach w stanach) i ostrzeliwujesz huraganowym ogniem z ASG?? Ponownie szczamy ze śmiechu.
    Ewentualnie furiat z siekiera pędzi na ciebie, więc wsiadasz do auta i oddalasz się ze śladem siekiery na dachu i bez szyby.

Tak źle i tak nie dobrze. Najlepiej olać debili.

Komentarz

• yogi_at_pozen
      Rider
      • 2011
      • 418

Zamieszczone przez tomikt
      PS. Nigdy nie masz pewności, kto jedzie przed tobą. Wyskoczę z gazrurką, maczetą , baseballem i zostanę leżeć. A poza tym nie wiem czy walnąłbym kogoś w głowę np. bejsbolem. A trafisz na trepa to cię walnie bez mrugnięcia okiem.
      w głowe to nie, ale od boku w kolano jak najbardziej, zabić nie zabijesz a następnym razem będziesz miał czaszeby ominac i odjechac zanim wykuśtyka z auta, albo sie tuman zastanowi dwa razy czy warto drugie kolano nadstawiac

osobiscie uwazam, ze najlepszy jest gaz prosto w lysa pale, ale caly karnister a nie jedno psikniecie, ewentualnie tak jak napisales rejestrator na ktorym widac cale zajscie

Komentarz

• misiek^wro
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8321

Zamieszczone przez kazik4x4
        http://allegro.pl/sig-sau...3172262241.html :shock:
        Wiesz co, mój kosztował 550 zł i ma energię wystrzału taką, że jak walne z 5 metrów, to kulka wchodzi dobrze pod skórę parę cm ... niekiedy przechodzi na wylot ... jeśli ma do spenetrowania 2 cm ...

Także śmiej się śmiej, ale zanim delikwent się pozbiera, to Ty odjeżdzasz ...

Drugi scenariusz: wyciągasz nożyk i machasz mu przed nosem. Jesteś na tyle świadomy, że wiesz że jak go nim dziabniesz choćby lekko to Ty masz problemy a nie on.

Ktoś mówi, że kogoś tym chlastam? Wiesz, ja nie jestem biednym dzieckiem z bogatego domu co szpanuje białymi "zabawkami". Wychowałem się na zwykłym blokowisku, lałem się po pyskach z kolegami, a jak za mocno dostawałem to tato wysłał mnie na zajęcia z samoobrony, później była KM, następnie zajęcia z mieszanych. Nie boję się podejść do żadnego fajfusa na solo, ale jak mi fajfus wyskakuje często gęsto z asrotymentem z blacharskiego to niestety ale dłużny nie pozostaje i nie uciekam z wylatującym gówienkiem przez nogawkę.

I nóż nie służy do dziabania, jak założysz delikwentowi dźwignię na szyje + trzymasz nożyk to myślę że nawet odechce się mu szarpać.

Chwała Bogu do tej pory nie musiałem się z żadnym błaznem użerać, ale strzeżonego pan Bóg strzeże ... ( p.s : nie jestem religijny )

Wycofujesz się (jak policjanci na filmach w stanach) i ostrzeliwujesz huraganowym ogniem z ASG?? Ponownie szczamy ze śmiechu.

Zapraszam do Wro, staniesz w ciuchach jakie normalnie nosisz 5 metrów ode mnie, a ja wywalę 21 kulek w Twoją stronę - deal ? Nagramy filmik moim GoPro i całe forum będzie szczało ze śmiechu Albo niech stracę i przyjadę do Ciebie - ale obiecujesz że dalsza część deala dalej będzie obowiązywać - w nagrodę przejażdka na fotelu pasażera mojej Skody :szeroki_usmiech

Ewentualnie furiat z siekiera pędzi na ciebie, więc wsiadasz do auta i oddalasz się ze śladem siekiery na dachu i bez szyby.
        Kiedyś już mnie ktoś straszył siekierą, stąd mój asortyment, który mam w autku ... tylko dlatego, że ośmieliłem się go wyprzedzić na 2 pasmówce jednokierunkowej zmieniając pasy z prawego na lewy i zaraz na prawy. Od tego momentu stwierdziłem, że taka opryszczona łysa morda z 4 innymi kolegami w Golfie 3 ( towarzystwo chyba ledwo po podstawówce - takie tłuki stare) nastepnym razem dostanie kilka kulek w twarz, a ja się ulotnię :twisted: :twisted: Ku ich uciesze i pewnie uciesze mojej matki, zamknąłem szyby ( g... by to dało ) i czekałem na zielone ... I teraz powiedz mi co lepiej mieć, jak taki idiota ni z tego ni z owego wysiądzie i dla tak błachego powodu jak męska duma idzie na Ciebie z siekierą ? Uciekasy ? Przez ruchliwe skrzyżowanie licząc, że może nikt Cię na tym czerownym nie p...nie ?

Czy wysiadasz na fagasa z klamką, walisz mu w gałki oczne "śmiesznym pistolecikiem ASG" - gałki, które pewnie będą do natychmiastowej operacji bo w przeciwnym wypadku kutafon będzie ślepy na wieki ?
        Czy jednak ryzykujesz dzwona z autami, które cisną min 50km/h - bo to są dwie przecinające sie Aleje ... każda po 2 pasy w 2 strony. Ja p... taką ucieczkę, Tato wyposażył mnie w jaja.

Tak źle i tak nie dobrze. Najlepiej olać debili.

Wyobraź sobie, że nie zawsze się da. Olejesz, a on i tak będzie dążyć do konfrontacji. Ja tylko dlatego trenuje + mam ze sobą drobne conieco, jak już nie będzie wyjścia. I nikogo do złego nie namawiam, ale uważam, że prawo w USA bardziej chroni zwykłego obywatela, niż prawo w PL - bo wyjdzie na Ciebie idiota, dźgniesz go i co ... Ty jesteś agresor, a on poszkodowany ...

I to tak gwoli postępowania naszego społeczeństwa - mało kto już ma jaja.

1 katowany przez 2, a 4 boi się pomóc doraźnie ...

I filmik na koniec - polecam 2 minute z puszkami ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OjskxB-UAa0[/youtube]
        Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
        Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
        ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• kazik4x4
          RS
          • 2008
          • 2728

... O Jezu... :shock: Misiek... nie wiem co Ci odpisać.... :haha:

Komentarz

• kmink
            L&K
            • 2007
            • 1360
            • Superb III (3V3)

Misiek pamiętaj że nie zawsze się powinno myśleć jajami :diabelski_usmiech

Jak kiedyś tak komuś przycelujesz i potem do końca życie będziesz musiał becalować rentę to będziesz inaczej śpiewał :wink:
            Mój znajmy - chłopaczek niepozorny 175cm, miał kiedyś taką sytuacje jak opisujesz...2m gościa ponad 100kg wagi połamał jak zapałkę...już kilka lat ta sprawa się za nim ciągnie, gościu przez urazy jakich doznał nie może wykonywać swojej pracy...i kto to wie jak się to ostatecznie skończy....do tego mogą dojść jakieś wyrzuty sumienia itp

Swoją drogą że facet z jajami nie potrzebuje gnata, noża czy siekiery...facet z jajami wie, że gówna się nie rusza :wink:
            Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
            https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
            www.dpfserwis.pl

Komentarz

• misiek^wro
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 8321

kazik4x4, to nie pisz pierdół.

Jeszcze raz podkreślam - trzymam zabawki typowo dla sytuacji mega awaryjnej - jak słowo nie będzie kruszyć murów, niezawracanie uwagi będzie rozjuszać delikwenta, a pieść przeciwko stali nie da rady ...

Wrocław i Kraków oraz Gdynia i kilka innych miast to niestety są miasta, w których poruszają się bandyci stadionowi lubujący się w częstej jeździe z "tasakami po grzyby". Czyli wożą broń biała, bo fajnie drugiemu nią dać po mordzie na ustawce. Tą samą bronią biała niestety, ale teroryzują również osoby postronne.

Mieć jaja też trzeba umieć - fakt, że nie jestem jeszcze ani pociachany, ani inwalidą świadczy że raczej nad sobą panuję. Z reguły debili trzeba ignorować. Jednakże sytuacja rycerza z Pragi czy inne z YT pokazują, że warto czasem mieć czym się obronić, bo kartonów jeździ masa ...

Zamieszczone przez kmink
              Swoją drogą że facet z jajami nie potrzebuje gnata, noża czy siekiery...facet z jajami wie, że gówna się nie rusza :wink:
              I co ? Czyli co - wśród tych 4 piczek z Wrocławia (z artykułu), które przyglądały się jak "dwoch typów spod ciemnej gwiazdy katuje młodego na oko 20-25 lat człowieka" był facet z jajami - bo gówna nie ruszył ? Życzę Wam w takim razie, aby wśród społeczeństwa były jednak same takie miśki jak ja, a nie faceci z jajami, bo kiedy będzie się wam działa krzywda a zabraknie policji, to może jednak ktoś przyjdzie z ratunkiem, a nie będzie udawał, że nic sie nie dzieje, "bo gówna się nie rusza". Zwłąszcza, jak ktoś będzie kradł torebkę Waszym kobietom - bohaterzy od siedmiu boleści.

Ja p.... nie wierzę w to co widzę i czytam - ludzie ze znieczulicą zaczynają sobie tłumaczyć że mają jaja

Komentarz

• kazik4x4
                RS
                • 2008
                • 2728

Dobra misiek, luz, ja Ci tam więcej rodził nie będę, ale dam radę ostatnią: jak chcesz być na prawdę do końca bezpieczny człowieku ulicy, to noś za paskiem to:

Angelic STORE, Краков. Отметки "Нравится": 247 · Посетили: 5. Tylko ręcznie robione w Polsce pamiątki, zabawki drewniane, a przede wszystkim wielki wybór Aniołów

Komentarz

• westwi78
                  RS
                  • 2008
                  • 2940

kazik4x4,

Komentarz

• misiek^wro
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 8321

kazik4x4, kupie kiedyś dziecku na 5te urodziny jako dodatek do laptopa/quada czy hgw co tam jeszcze durnowaci rodzice daja...

Komentarz

• kmink
                      L&K
                      • 2007
                      • 1360
                      • Superb III (3V3)

Juz wiem po co ci taka szybka szkoda...będziesz mógł sprawniej sprawiedliwość wymierzać na mieście :lol:

Nie bardzo ogarniam przykład katowania jakiegoś kolesia...powiedz mi co to ma wspólnego z sytuacją jak w omawianym temacie? Unikanie konfrontacji z jakimś debilem na drodze a pomoc bitemu człowiekowi to chyba dwie różne rzeczy :wink: nie odwracaj kota ogonem :P

www.tuneforce.pl
                      www.dpfserwis.pl

Komentarz

• bishop
                        L&K
                        • 2012
                        • 1430

Zamieszczone przez kmink
                        ...Nie bardzo ogarniam przykład katowania jakiegoś kolesia...powiedz mi co to ma wspólnego z sytuacją jak w omawianym temacie? Unikanie konfrontacji z jakimś debilem na drodze a pomoc bitemu człowiekowi to chyba dwie różne rzeczy nie odwracaj kota ogonem ...

Gbyby nagrywajacy ten filmk tomikt , został zablokowany z tyłu przez kolejne pojazdy , moglo by dojśc do katowania ... ale nie miśka, za paskiem asg i w reku "scyzoryk" :lol:, chyba to chodzi.

Misiek kup sobie moto, gwarantuje ze w pierwszy tygodniu , zabawki się przydadzą

Komentarz

• kmink
                          L&K
                          • 2007
                          • 1360
                          • Superb III (3V3)

Wiadomo przezorny zabezpieczony i rozumiem, że ktoś może posiadać parę gadżetów do samoobrony a nie do pokazania jakim to ktoś nie jest kozakiem :wink:
                          Może po prostu źle zrozumieliśmy intencje Miśka :wink:

www.tuneforce.pl
                          www.dpfserwis.pl

Komentarz

• Agamek12
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2006
                            • 9935
                            • Ford

Parę lat temu w Warszawie na Woli pewien 30-paro letni policjant w cywilu postanowił zwrócić uwagę dwóm pijanym wyrostkom demolującym tramwaj... Niestety, ci dwaj pozbawili go życia... Dlatego przestańcie pisać o tym co byście zrobili. W pewnych sytuacjach nawet John Rambo by odpuścił...
                            Adam... Używam:
                            Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                            Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• misiek^wro
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2006
                              • 8321

Zamieszczone przez kmink
                              Nie bardzo ogarniam przykład katowania jakiegoś kolesia...powiedz mi co to ma wspólnego z sytuacją jak w omawianym temacie? Unikanie konfrontacji z jakimś debilem na drodze a pomoc bitemu człowiekowi to chyba dwie różne rzeczy :wink: nie odwracaj kota ogonem :P
                              Nie odwracam. Społeczeństwo teraz tylko odpuszcza i tego wszyscy wszystkich uczą i radzą. Nawet policja niekiedy odpuszcza, łatwiej wlepić mandat komuś za prędkość, niż zatrzymać grupkę karków na mieście.

Chyba prościej jak krowie na rowie tego wytłumaczyć nie mogłem, po co mi te gadżety. Widać nie chcecie zrozumieć, bo wg Was dla zabawki to mi są potrzebne dla

Zamieszczone przez kmink
                              jakim to ktoś nie jest kozakiem :wink:
                              Itd itp.

A wyraźnie napisałem
                              Jeszcze raz podkreślam - trzymam zabawki typowo dla sytuacji mega awaryjnej - jak słowo nie będzie kruszyć murów, niezawracanie uwagi będzie rozjuszać delikwenta, a pieść przeciwko stali nie da rady ...
                              Tyle, że jak ktoś nie ma ochotu zrozumieć, to nie zrozumie - walić łbem o posadzkę wam nie będę i swoich mądrości nie wsadzę. Ja lubię być "gotowy" kiedy wycofanie się, nie wychodzenie z auta czy olewania gagatka nic nie da. A natrętów i przygłupów w społeczeństwie coraz więcej bo rodzice preferują coraz częsciej model wychoowywania dzieci, że niczego im nie odmawiają - i później ja takiemu głąbowi też nie mogę niczego odmówić - bo on po prostu będzie chciał konfrontacji. To we Wrocławiu gość wyciągnał typa z auta i złamał mu podstawę czaszki, to we Wrocławiu jakiś wariat, był notabene kierowca rajdowy zasztyletował taksówkarza na skrzyżowaniu WŚRÓD innych kierowców. Może jak to akurat ja bym był w miejscu tego aktu bestialstwa to by było inaczej. No ale w korku stały same pizdy.

Komentarz

• piramida
                                RS
                                • 2009
                                • 12222
                                • Superb III (3V3)

misiek^wro, założysz rodzinę, będziesz mieć dzieci to ci takie sytuacje nawet po głowie nie będą chodzić i ręczę że dwa razy się zastanowisz czy warto wchodzić w konfrontację z typem gdy dzieci i żona na ojca czekają w domu.
                                Kozakiem dzisiaj nie jest ten co wojuje na mieście ale ten kto potrafi zapewnić odpowiedni byt swojej rodzinie a co za tym idzie między innymi nie ryzykuje wchodząc w konfrontację na ulicy :wink:

Powiedział ten co zapierdala po 200km/h :lol:
                                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• słoń
                                  Elegance
                                  • 2010
                                  • 777

Zamieszczone przez Agamek12
                                  W pewnych sytuacjach nawet John Rambo by odpuścił...
                                  hmm... ten to wiadomo,że by odpuścił.Chuck Norris byłby kozakiem do końca

Komentarz

• piramida
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 12222
                                    • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez słoń
                                    Zamieszczone przez Agamek12
                                    W pewnych sytuacjach nawet John Rambo by odpuścił...
                                    hmm... ten to wiadomo,że by odpuścił.Chuck Norris byłby kozakiem do końca
                                    nie mówiąc o dziadku Segalu :lol:
                                    superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• aro_40
                                      RS
                                      • 2007
                                      • 1529
                                      • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

śledzę ten wątek jako kibic z twardym postanowieniem, że nie będe się wtrącał, ale nie dało rady
                                      piramida:
                                      misiek^wro, założysz rodzinę, będziesz mieć dzieci to ci takie sytuacje nawet po głowie nie będą chodzić i ręczę że dwa razy się zastanowisz czy warto wchodzić w konfrontację z typem gdy dzieci i żona na ojca czekają w domu.
                                      Mam rodzinę (żonę, dzieci...), od urodzenia jestem typem, który uważa, że po to Bozia dała język, aby konflikt załatwić słownie a nie rękoma i co z tego??? To jest mój pogląd, a jak spotkasz narwańca, to co zrobić? Stałem w korku, który ruszył, a facet w BMW przede mną zagapił sie czy co... zatrąbiłem, a ten wysiadł i wystartował do mnie. Jak miałem uciekać? Z przodu autko, z tyłu autko, a z boku ten kretyn z urażoną dumą....
                                      Dlatego nie raz rozmyślałem nad zakupem jakiegoś argumentu (jak misiek), tyle że wiecznie zapominam
                                      If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• misiek^wro
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2006
                                        • 8321

Zamieszczone przez aro_40
                                        Dlatego nie raz rozmyślałem nad zakupem jakiegoś argumentu (jak misiek), tyle że wiecznie zapominam
                                        Aro niezmiernie dziękuję za umiejętność czytania ze zrozumieniem. Dajesz mi naprawdę nadzieję i nalewasz wiary w serce

Komentarz

• tomikt
                                          Rider
                                          • 2007
                                          • 391

wątek się tak rozkręca, że spot octavi stanie się najbardziej niebezpiecznym miejscem stąd do granicy meksyku

panowie, ważne żebyśmy zdrowi byli
                                          ech...
                                          TomikT

Komentarz

• kazik4x4
                                            RS
                                            • 2008
                                            • 2728

http://allegro.pl/sig-sau...3172262241.html :shock:
                                            Wiesz co, mój kosztował 550 zł i ma energię wystrzału taką, że jak walne z 5 metrów, to kulka wchodzi dobrze pod skórę parę cm ... niekiedy przechodzi na wylot ... jeśli ma do spenetrowania 2 cm ...

Także śmiej się śmiej, ale zanim delikwent się pozbiera, to Ty odjeżdzasz ...

Ktoś mówi, że kogoś tym chlastam? Wiesz, ja nie jestem biednym dzieckiem z bogatego domu co szpanuje białymi "zabawkami". Wychowałem się na zwykłym blokowisku, lałem się po pyskach z kolegami, a jak za mocno dostawałem to tato wysłał mnie na zajęcia z samoobrony, później była KM, następnie zajęcia z mieszanych. Nie boję się podejść do żadnego fajfusa na solo, ale jak mi fajfus wyskakuje często gęsto z asrotymentem z blacharskiego to niestety ale dłużny nie pozostaje i nie uciekam z wylatującym gówienkiem przez nogawkę.

I nóż nie służy do dziabania, jak założysz delikwentowi dźwignię na szyje + trzymasz nożyk to myślę że nawet odechce się mu szarpać.

Chwała Bogu do tej pory nie musiałem się z żadnym błaznem użerać, ale strzeżonego pan Bóg strzeże ... ( p.s : nie jestem religijny )

Zapraszam do Wro, staniesz w ciuchach jakie normalnie nosisz 5 metrów ode mnie, a ja wywalę 21 kulek w Twoją stronę - deal ? Nagramy filmik moim GoPro i całe forum będzie szczało ze śmiechu Albo niech stracę i przyjadę do Ciebie - ale obiecujesz że dalsza część deala dalej będzie obowiązywać - w nagrodę przejażdka na fotelu pasażera mojej Skody :szeroki_usmiech

Tato wyposażył mnie w jaja. :

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Misiek, a jakby policjant miał zamiast gazu twoje gadżety, to by basior nawet chyba z beemki nie wysiadł, co? Właściwie to dlaczego policjant mu nie przyłożył noża do szyi??
                                            Albo nie ostrzelał z ASG miskowego??

Misiek, mały koment do wersów wytłuszczonych:
                                            - niech skoda najpierw wyjedzie z garażu :P
                                            - na jaja może starczyło, ale na bujną wyobraźnię i mniemanie o sobie to było aż za dużo :P :P

Misiek, ty wręcz ociekasz zajebistością.

Komentarz

• kmink
                                              L&K
                                              • 2007
                                              • 1360
                                              • Superb III (3V3)

kazik4x4 a ten filmik to nie jest coś w stylu "pamiętnik z wakacji"?
                                              Nie wierzę, żeby takie coś miało miejsce w realu :shock:
                                              :shock: :shock:

www.tuneforce.pl
                                              www.dpfserwis.pl

Komentarz

• westwi78
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 2940

Zamieszczone przez kmink
                                                Nie wierzę, żeby takie coś miało miejsce w realu
                                                oj miało kmink miało

Komentarz

• Angel
                                                  Rider
                                                  • 2008
                                                  • 503
                                                  • Octavia III combi (5E5)
                                                  • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM
                                                  • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

misiek^wro, Na debili nie ma rady i trzeba się bronić.
                                                  Ja wożę ze sobą takie cudo http://allegro.pl/grzechotka-telesko...184236733.html klucz to klucz, ale zasięg pół metra więcej pozwala czuć się bezpieczniej.... Kto mi zabroni klucz wozić????
                                                  Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm

Komentarz

• szkoda
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2005
                                                    • 22543

Zamieszczone przez tomikt
                                                    Kto uważa ze jazda pod prad jest ok ??
                                                    Zły

Zdarzyło mi się dzisiaj.
                                                    Uważajcie na kogo trąbicie. Niektóry potrafią naprawdę szybko wysiąść
                                                    A jakby kto pytał o co chodzi z tym Tomaszowem - facet ma rejestracje ETM.
                                                    :lol:
                                                    ale kmiot ad:
                                                    cos jest z tymi seatami, najpierw jakis artysta wjechał na wawel, teraz ten... :lol:
                                                    saport techniczny baj DGW
                                                    była BKD+DSG '05 120kkm
                                                    była BXE '08 190kkm
                                                    no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...